Yaban mersini reçeli yaparken en çok hangi aşamanın dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle meyvelerin tazeliği ve şeker miktarının ayarlanması konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben de evde yapmayı düşünüyorum, tarifteki her adımı dikkatle takip etmem gerektiğini anlıyorum. Sizce, bu reçelin kıvamını kontrol etmek için en etkili yöntem hangisi?
Yaban mersini reçeli yaparken en çok hangi aşamanın dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle meyvelerin tazeliği ve şeker miktarının ayarlanması konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben de evde yapmayı düşünüyorum, tarifteki her adımı dikkatle takip etmem gerektiğini anlıyorum. Sizce, bu reçelin kıvamını kontrol etmek için en etkili yöntem hangisi?
Cevap yaz